Haber

Başkan V. Erkan Özkan Depremzedeleri Yalnız Bırakmadı

Depremzede ziyaretlerine ara vermeden devam eden Menderes Belediye Başkanı V. Erkan Özkan, bu kez depremzedeleri yerinde ziyaret etti. Geçtiğimiz Şubat ayında büyük bir felaket yaşadığımız 11 ilimizi etkisi altına alan depremin üzerinden iki buçuk aydan fazla zaman geçti. O günden bu yana tüm il ve ilçe belediyelerinin desteğiyle kendisini bir gün bile yalnız bırakmayan Menderes Belediyesi, bugün bu kez Önder V. Özkan aracılığıyla tekrar ziyaret etti ve yalnız bırakmadı. Osmaniye’ye giden Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, İlçe Başkanı Sezen Şen, CHP’li meclis üyeleri, Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı gruplar depremzedelerin yanında durdu.

Osmaniye’ye birkaç ziyarette bulundu.

Özkan, Menderes ilçesindeki depremzedeleri yalnız bırakmadığı gibi bu kez Osmaniye’deki depremzedelerin yanındaydı.

Menderes Belediye Başkanı V. Erkan Özkan, Menderes Belediye Meclis Üyeleri Erdoğan Yalçın ve Alper Şoför, CHP’li Menderes İlçe Başkanı Sezen Şen ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanları ile birlikte Osmaniye’de depremzedeler, Osmaniye Ziraat Odası, CHP İl Başkanlığı, Kadirli CHP seçim bürosu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Osmaniye asayiş çadırkent merkezi ve esnafları ziyaret etti. Ziyaretine Kadirli ilçesinde esnaflarla başlayan heyet, esnafın dertlerini dinleyip düşüncelerini yerinde görerek ortak oldu. Daha sonra depremzedelerin çadırlarını ziyaret ettiler.

Deprem mağduru vatandaşlar küskün, kızgın

6 Şubat’ta 11 ilimizi etkisi altına alan 2 büyük depremin ardından vatandaşlar pansuman yapıyor. Önder Özkan;

“Gittiği, sohbet ettiği her yerden şikayetler alan Özkan”, “Hep birlikte çok acılı bir sabaha uyandık, günlerce uyanamadık ama beyin sarsıntısı mağdurları için çalışmaya devam ettik, çalıştık. yaraları biraz olsun sarmak için tüm meslektaşlarımızla gece gündüz… Burada gördüğüm manzara çok farklı.

Osmaniye’de depremzede çadırlarına ziyaret

Depremzedelerin çadırlarını ziyaret eden Menderes Belediye Başkanı V. Erkan Özkan, depremzedelerin şikayetlerini dinleyerek, “Acılarını paylaştılar, büyük bir yıkım ve kayıp yaşadılar, yaptılar ve yaşattılar” dedi. maddi ve manevi olarak ellerinden geleni yapacaktır”.

En büyük üzüntümüz çocuklarımızdır.

Özkan, depremzede çadırındaki çocukları da unutmadı.

Depremzedelerimizin yaşadıklarının çok daha vahim olduğunu belirten Özkan, “Çocuklarımıza bu acı günleri bir an önce unutturmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Menderes Belediyesi bünyesindeki psikologlarla şu anda sahada depremzedelere hizmet verdiklerini söyleyen Başkan V. Özkan; Çocuklarımız geleceğimiz için umudumuzdur, onların yüzünü güldürmek, geleceğe daha umutla bakmalarını sağlamak bizim görevimizdir” dedi. Çocuklara çeşitli hediyeler ve oyuncaklar veren Erkan Özkan; “Gördüğümüz bu manzara, bu masum mutluluk bizi biraz olsun sevindiriyor, yaptığımız her şey çocuklarımızın geleceği için” diyerek sözlerini tamamladı. Yine geleceğiz ve hem bölgemizde hem de burada depremzede olan vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu